iBASIS versnelt groei met JC Geha als Chief Operating Officer

  • 25 jaar wereldwijde ervaring in ICT, toonaangevende wereldmerken als Deutsche Telekom, Ericsson, TeliaSonera en MCI/Verizon
  • Toonaangevend in de wereldwijde activiteiten van iBASIS, IT, engineering en productontwikkeling
  • Leidt de strategie van technologische integratie bij voortzetting M&A-traject van de onderneming

JC Geha (Photo: Business Wire)

LEXINGTON, Mass.--()--iBASIS, leverancier van communicatieoplossingen voor operatoren en digitale spelers wereldwijd, kondigde vandaag de benoeming aan van JC Geha als COO. Hij start zijn nieuwe functie met ingang van 1 augustus en zal werken vanuit het hoofdkantoor van iBASIS in Lexington, Massachusetts.

Voorheen Senior Vice President, Head of International Technology and Services voor Deutsche Telekom, en Managed Servicess voor Ericsson, brengt Geha een indrukwekkend track record van winstgevende groei, technologie en expertise op het gebied van digitale transformatie naar iBASIS. Zijn expertise strekt zich uit over 25 jaar van diepgaande wereldwijde industriële relaties in de Verenigde Staten, Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Relations
Celine Gregoire 
+1 617 501 2788 
cgregoire@ibasis.net 
Melissa Coffman 
26FIVE Tech Lab
+1 202 251 1793
iBASIS@26FIVE.com

 

Contacts

Media Relations
Celine Gregoire 
+1 617 501 2788 
cgregoire@ibasis.net 
Melissa Coffman 
26FIVE Tech Lab
+1 202 251 1793
iBASIS@26FIVE.com