RIDDLE&CODE lanceert Hardware Car Wallet met Daimler

Op 16 juli kondigde Daimler de succesvolle afronding aan van ronde 6 van het Start-up Autobahn programma in Stuttgart, inclusief een door RIDDLE&CODE ondersteunde Car Wallet.

WENEN--()--RIDDLE&CODE, Europa’s toonaangevende leverancier van blockchain-interfaceoplossingen, heeft vandaag de details en de context verstrekt van zijn DLT-hardwareportemonnee, die een door Daimler Financial Services geleid consortium ondersteunt om een open autoportemonneeoplossing te bieden.

Autoportefeuilles maken een grote verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden mogelijk, van autodelen tot autonome voertuigen. De real-time uitwisseling van beveiligde verkeersgegevens tussen voertuigen en slimme stadsomgevingen vermindert de congestie en verlaagt de verzekeringspremies. Blockchain-gecertificeerde gegevens kunnen worden gebruikt in geval van ongelukken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Benjamin Schwarz
+33 674 787 954
ben@riddleandcode.com

Contacts

Benjamin Schwarz
+33 674 787 954
ben@riddleandcode.com