Aroma-bit ontwikkelt smartphone-embedable ultra-compacte op silicium CMOS gebaseerde geursensor met hondenneus-equivalente resolutie in 1mm vierkante matrijsafmeting

Lancering van een nieuwe dochteronderneming die is gecertificeerd als eerste venture-onderneming van Toyohashi University of Technology

Picture of 1mm squared die of silicon CMOS based smell sensor, with dog nose equivalent ~1,200 sensor pixels (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Aroma Bit lanceerde een nieuwe dochteronderneming om de volgende generatie geursensoren te ontwikkelen op basis van silicium CMOS-sensorsubstraat die ultra-compact is, met een hoge resolutie en tegen lage kosten. De technologie wordt gerealiseerd door de toepassing van door Aroma Bit ontwikkelde reuksensor receptor membraantechnologie op de ultra-gevoelige silicium CMOS gebaseerde ionenbeeldvormingssensor technologie ontwikkeld door professor Kazuaki Sawada bij de Toyohashi University of Technology en geassocieerde bedrijven.

Aroma Bit: http://www.aromabit.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aroma Bit, Inc. 
PR 
Yuko Motoki 
TEL: + 81-3-6434-5799 
Email:  info@aromabit.com

Contacts

Aroma Bit, Inc. 
PR 
Yuko Motoki 
TEL: + 81-3-6434-5799 
Email:  info@aromabit.com