GSMA tekent een financieringspartnerschap van £38 miljoen met het ministerie van Internationale Ontwikkeling

Financiering zal het werk van de GSMA op het gebied van digitale innovatie voor minderbedeelden ondersteunen

LONDEN--()--De GSMA heeft vandaag aangekondigd dat het een partnerschap van achtendertig miljoen pond heeft ondertekend met het Britse Department for International Development (DFID). Het ‘Partnership for Inclusion, Innovation and Scale’ zal financiering verstrekken voor het werk van de GSMA op het gebied van digitale inclusie, digitale identiteit, energie, water, sanitatie en de vermindering van de mobiele genderkloof. Het zal ook twee nieuwe aandachtsgebieden omvatten: handicap en klimaat.

“Dit baanbrekende partnerschap met DFID versterkt de gezamenlijke kracht en het potentieel van de private en publieke sector om samen te werken en zorgt ervoor dat we onze cruciale rol in het stimuleren van digitale innovatie zullen voortzetten om zowel een duurzame zakelijke als grootschalige sociaaleconomische impact te leveren voor de minderbedeelden”, aldus Mats Granryd, directeur-generaal, GSMA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beau Bass
+44 79 7662 4962
beau.bass@webershandwick.com

GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

Beau Bass
+44 79 7662 4962
beau.bass@webershandwick.com

GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com