Movistar Chili blijft zijn 4G-netwerken uitbreiden met de multiband-koppelingen van SIAE MICROELETTRONICA

MILAAN--()--Telefónica, via het merk Movistar Chile, heeft in de voortdurende inspanning om zijn 4G-netwerk te verbeteren, de multiband-oplossing van SIAE MICROELETTRONICA gebruikt. Movistar Chile streeft ernaar de mobiele backhaulcapaciteit te blijven vergroten en de algehele netwerkbetrouwbaarheid te verbeteren vanwege een sterke verkeersgroei.

De multiband-oplossing van de SIAE MICROELETTRONICA, die een traditionele frequentieband (15 GHz) koppelt aan een E-bandverbinding (80 GHz), biedt multi-gigabitcapaciteit zonder te bezuinigen op afstanden. Met deze oplossing heeft Movistar Chili glasvezelachtige capaciteit geleverd aan beide toegangssites en naadloos een samengestelde kabelring gesloten voor betere prestaties.

Op een gerenommeerde ski-locatie overtuigde de steeds groter wordende capaciteit die tijdens het winterseizoen werd gegenereerd Movistar om de 18,6Km oudere microgolfverbinding te vervangen door SIAE MICROELETTRONICA multibandoplossing, die vier keer de oorspronkelijke capaciteit levert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: 
Fabio Gavioli, Head of Marketing 
marketing@siaemic.com

 

Contacts

Media: 
Fabio Gavioli, Head of Marketing 
marketing@siaemic.com