HSEVEN versnelt de start voor Afrikaanse start-ups van wereldklasse

CASABLANCA, Marokko--()--HSEVEN, Afrika’s grootste accelerator, lanceert “HSEVEN DISRUPT AFRICA”, een ambitieus acceleratieprogramma voor ondernemers uit de Marokkaanse en Afrikaanse diaspora. Het zes maanden durende programma voorziet in een aanloopinvestering van € 150.000 plus een uiteindelijke investering van € 500.000 tot € 1,5 miljoen.

HSEVEN DISRUPT AFRICA is ontworpen om uitzonderlijke ondernemers te ondersteunen bij het bouwen van succesvolle start-ups, en richt zich op startende en beginnende start-ups met 2 tot 5 oprichters die Afrika graag willen beïnvloeden via innovatieve diensten, producten en bedrijfsmodellen.

Het programma zal beginnen met een wereldwijde oproep tot het indienen van aanvragen, gevolgd door een internationale selectie roadshow in New York, Montréal, San Francisco, Sjanghai, Dubaï, Londres, Amsterdam, Parijs, Casablanca.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chama Ben, +212649370453
chama@hseven.co
Media Dept: media@hseven.co

Contacts

Chama Ben, +212649370453
chama@hseven.co
Media Dept: media@hseven.co