PayPal breidt zijn internationale geldovermakingsdienst Xoom uit naar 32 Europese markten

Xoom Launches in 32 Markets Across Europe (Photo: Business Wire)

SAN JOSE, Californië--()--PayPal lanceerde vandaag de internationale geldovermakingsdienst Xoom in 32 markten1 in heel Europa. Mensen in deze markten kunnen nu Xoom gebruiken om snel geld te sturen, rekeningen te betalen of telefoons op te waarderen naar meer dan 130 internationale markten. De expansie van Xoom naar Europa is een belangrijke mijlpaal en een nieuw voorbeeld van de manier waarop PayPal zijn missie vervult om het verkeer en het beheer van geld gemakkelijker, toegankelijker, veiliger en betaalbaarder te maken.

De wereldwijde markt voor overmakingen bereikte 689 miljard dollar in 2018, een stijging ten opzichte van 633 miljard dollar in 2017 volgens gegevens van de Wereldbank2. In 2019 zullen de geldovermakingsstromen naar lage- en middeninkomenslanden naar verwachting 550 miljard dollar bedragen en hun grootste bron van externe financiering worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Malini Mitra
+1-416-408-5793
malini.mitra@paypal.com

Contacts

Malini Mitra
+1-416-408-5793
malini.mitra@paypal.com