Sintavia verwerft QC laboratoria

Add-on versterkt Sintavia’s toonaangevende AM-kwaliteitssysteem voor de sector

Sintavia’s 55,000 square foot advanced manufacturing facility, located in Hollywood, Florida, specializing in metal additive manufacturing. (Photo: Business Wire)

HOLLYWOOD, Fla.--()--Sintavia, LLC, de belangrijke onafhankelijke additievenfabrikant die de lucht- en ruimtevaart & defensie-industrie steunt, kondigde vandaag aan dat het QC Laboratoria, Inc. (“QC Labs”), een niet-destructief testend (,,NDT”) dienstenbedrijf gevestigd in Hollywood, Florida heeft overgenomen. Door de overname worden de NDT-mogelijkheden van Sintavia voor commerciële ruimtevaarttoepassingen aanzienlijk verbeterd, met name met betrekking tot conformiteitstests met oppervlakteafwerking. Na de sluiting wordt verwacht dat QC Labs zal opereren als een zelfstandige dochteronderneming van Sintavia. Aanvullende voorwaarden van de transactie werden niet bekendgemaakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carolyn N. Allan, +1 954.474.7800
Director of Marketing & Strategic Sales

Contacts

Carolyn N. Allan, +1 954.474.7800
Director of Marketing & Strategic Sales