Nieuwe studie onderzoekt het nut van Masimo ORi™, zuurstofreserve-index, als indicator ter voorkoming van hyperoxie tijdens algemene anesthesie

Masimo Root® with Radical-7® and ORi™ (Photo: Business Wire)

NEUCHATEL, Switzerland--()--Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag aan dat in een studie die onlangs gepubliceerd werd in het Journal of Clinical Monitoring and Computing, onderzoekers het vermogen van Masimo ORi™ (Zuurstofreserve-index) onderzocht hebben om als niet-invasieve indicator van de arteriële partiële zuurstofdruk (PaO2) tijdens de algemene anesthesie als hulp bij het vermijden van hyperoxie te dienen.1 ORi is een index van de zuurstofvoorziening in de gematigde hyperoxische regio (PaO2 -bereik van 100 tot 200 mmHg). Als “index” met een schaal tussen 0,0 en 1,0 kan ORi worden gebruikt om clinici op de hoogte te stellen van veranderingen in de zuurstofreserve van een patiënt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Media:
Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com