Deutsche Telekom kiest IDEMIA’s Rights Server-oplossing voor het lanceren van eSIM-apparaten in Europa

(Graphic: Business Wire)

COURBEVOIE, Frankrijk--()--In 2020 zullen meer dan 24 miljard apparaten zijn aangesloten1, waardoor de consument een enorm scala aan nieuwe diensten krijgt. Dit betekent meer dan 4 apparaten per persoon. Een grote uitdaging voor de operatoren zal zijn om een optimale dekking te bieden en tegelijkertijd gelijke tred te houden met de stijgende vraag. Deutsche Telekom heeft gekozen voor IDEMIA’s Smart Connect Entitlement serveroplossing voor Europese filialen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Smartphones, wearables en aangesloten apparaten ontwikkelen zich voortdurend met nieuwe functies die ons leven gemakkelijker maken. Om een naadloze gebruikerservaring te garanderen, introduceren OEM’s van apparaten rechtenspecificaties die de manier waarop apparaten en netwerken samenwerken optimaliseren.

1  https://www.clubic.com/mobilite-et-telephonie/objets-connectes/actualite-832118-2020-4-appareils-connectes-humain.html

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press, Hanna Sebbah, idemia@havas.com

Contacts

Press, Hanna Sebbah, idemia@havas.com