Verne Global voegt zich bij het NVIDIA DGX-Ready Data Center-programma als HPC & AI Colocation Partner

HPC-campus met hoge specificaties in IJsland die is gecertificeerd voor het hosten van ‘s werelds eerste speciaal gebouwde AI-platform

LONDON--()--Verne Global, een leverancier van geavanceerde datacenteroplossingen voor high performance computing (HPC), heeft vandaag aangekondigd dat het is toegetreden tot het NVIDIA DGX-Ready Data Center-programma als een gecertificeerde colocatiepartner.

Ondernemingen en onderzoeksorganisaties die gebruik willen maken van het NVIDIA DGX-2-systeem – ‘s werelds krachtigste AI-systeem – hebben nu de mogelijkheid hun AI-infrastructuur te implementeren met een kosteneffectieve Op-Ex-oplossing op de HPC-geoptimaliseerde campus van Verne Global in IJsland, die gebruikmaakt van 100 procent hernieuwbare energie en vertrouwt op een van ‘s werelds meest betrouwbare en betaalbare elektriciteitsnetten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts
Claire Ayles
Eleven Hundred Agency
T: +44(0)20 7688 5202
M: +44(0)7932 637467
E: claire.ayles@elevenhundredagency.com

Contacts

Media Contacts
Claire Ayles
Eleven Hundred Agency
T: +44(0)20 7688 5202
M: +44(0)7932 637467
E: claire.ayles@elevenhundredagency.com