Dorsey adviseert aandeelhouders van Britse advocatenkantoren O’Neill Patient Solicitors en Grindeys bij de verkoop aan Inflexion Private Equity

The Dorsey transaction team was led by private equity and corporate partner Fabrizio Carpanini and tax partner Mike Cashman. (Photo: Dorsey & Whitney LLP)

LONDON--()--Dorsey & Whitney (Europa) LLP heeft de aandeelhouders van de advocatenkantoren O’Neill Patient Solicitors LLP (“OPS”) en Grindeys LLP geadviseerd bij hun verkoop aan Inflexion Private Equity. OPS is de toonaangevende B2B-leverancier van diensten voor het leveren van eigendommen en remortgage via het internet. De investering werd gedaan door het BuySt-fonds V van Inflexion, gericht op het middensegment. Als onderdeel van deze investering verwierf Inflexion Private Equity ook Grindeys LLP, een in Stoke-on-Trent gehuisvest advocatenkantoor en overdrachtsbedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fabrizio Carpanini
Tel: +44 (0) 20 7031 3738
Email: carpanini.fabrizio@dorsey.com

Contacts

Fabrizio Carpanini
Tel: +44 (0) 20 7031 3738
Email: carpanini.fabrizio@dorsey.com