Idriverplus bouwt slimme autonome voertuigen met Velodyne Lidar technologie

Velodyne-sensoren leveren een toonaangevend bereik en resolutie voor Idriverplus Autonome rijproducten

Download

Loading media player...

Idriverplus, one of the first companies in China to launch the commercialization of driverless technology and realize mass production, is using Velodyne’s groundbreaking lidar sensors in a range of autonomous driving products.

BEIJING--()--Velodyne Lidar, Inc. kondigde vandaag aan dat Idriverplus, een van de eerste bedrijven in China die de commercialisering van driverless technology lanceert en massaproductie realiseert, gebruik maakt van Velodyne’s baanbrekende lidarsensoren in een reeks autonome aandrijfproducten. Velodyne werkte strategisch samen met Idriverplus om Idriverplus te helpen bij de massaproductie van autonome bedrijfsvoertuigen, waaronder straatvegers, personenauto’s en logistieke voertuigen.

Velodyne lidar sensoren worden gebruikt in alle zelfrijdende voertuigen van Idriverplus en bieden rijke computerperceptiegegevens die het mogelijk maken om realtime objecten en vrije ruimte te detecteren die nodig zijn voor een veilige navigatie en betrouwbare werking.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com