C3.ai kondigt de publicatie aan van het nieuwe boek van CEO Tom Siebel: Digital Transformation

Siebel biedt een concreet actieplan voor leidinggevenden om de digitale transformatie binnen hun organisatie te leiden

REDWOOD CITY, Californië--()--C3.ai kondigde vandaag de publicatie aan van het nieuwe boek van CEO Thomas M. Siebel, Digital Transformation: Survive and Thrive in an Era of Mass Extinction, uitgegevendoor RosettaBooks, met een voorwoord van voormalig Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice. In het boek legt Siebel de samenloop van vier technologische vectoren uit de 21e eeuw uit: elastische cloud computing, big data, kunstmatige intelligentie (AI) en het internet of things (IoT) – en hij biedt een routekaart voor leidinggevenden om deze technologieën aan te grijpen als een strategische kans om miljarden dollars te creëren in waarde, kostenbesparingen en maatschappelijk nut.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fortier Public Relations
Lauren Kuhn, lauren@fortierpr.cm, 630.857.8207

Release Summary

C3.ai today announced the publication of CEO Thomas M. Siebel’s new book, Digital Transformation: Survive and Thrive in an Era of Mass Extinction.

Contacts

Fortier Public Relations
Lauren Kuhn, lauren@fortierpr.cm, 630.857.8207