Smilegate Entertainment komt met officiële wereldwijde lancering van VR-games ‘Focus on You’ en ‘Rogan: The Thief in the Castle’

Smilegate Entertainment lanceerde eigen datingavontuur VR-game FOCUS on YOU. FOCUS on YOU is een VR-game waarin de speler, een middelbare scholier die gek is van fotografie, op date kan gaan met de vrouwelijke figuur HAN YUA, naar virtuele plaatsen waaronder een café, een school en een vakantieoord en verschillende activiteiten kan beleven zoals een gezamenlijke fotoshoot. De VR-game verschilt van andere games doordat de spelers een diepere connectie tot stand kunnen brengen met HAN YUA en zich hun eigen eerste liefde kunnen herinneren via een grote hoeveelheid functies zoals spraakherkenning, van kleding wisselen en een flashbackmodus waarin spelers bepaalde episoden nogmaals kunnen afspelen. FOCUS on YOU is beschikbaar op PC VR-platforms zoals STEAM VR, Oculus, VIVEPORT en kan ook worden gespeeld op PlayStation VR. De prijs van de game is US$ 39,99. (Afbeelding: Business Wire)

SEONGNAM, Zuid-Korea--()--Smilegate Entertainment heeft op 8 juli de officiële lancering aangekondigd van de dating-VR game FOCUS on YOU en stealth VR-adventuregame ROGAN: The Thief in the Castle.

FOCUS on YOU is een VR-spel waarin de speler, als een middelbare schoolstudent die dol is op fotografie, op een date kan gaan met het vrouwelijke personage HAN YUA. Die dates kunnen plaatsvinden op virtuele locaties, waaronder een café, een school en op een resort, en op die plekken kan worden genoten van verschillende activiteiten, zoals samen een fotoshoot doen.

In ROGAN: The Thief in the Castle, een stealth VR-spel vol actie en avontuur, wordt de speler Rogan de dief en lost hij mysterieuze incidenten op in het middeleeuwse Blackstone Castle. De enorme wereld en het spannende verhaal, gecreëerd door een professionele schrijver, zijn zeer aantrekkelijk en zullen de spelers boeien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Smilegate Entertainment
HoChan Joo
+82-31-600-8316
hcjoo@smilegate.com

Contacts

Smilegate Entertainment
HoChan Joo
+82-31-600-8316
hcjoo@smilegate.com