ACAMS en MIM creëren een gecertificeerd opleidingspartnerschap tegen het witwassen van geld

Organisaties bundelen hun krachten om het AML en het landschap van financiële criminaliteitspreventie in Malta te veranderen

VALLETTA, Malta--()--De Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists (ACAMS) is een samenwerkingsverband aangegaan met het Malta Institute of Management (MIM) voor de levering van de certificering van het toonaangevende Certified Anti-Money Laundering Specialist (CAMS) in Malta. De opleiding is in juni 2019 van start gegaan en het partnerschap zal het mogelijk maken dat professionals op het gebied van financiële criminaliteitspreventie in Malta - lid van de Eurozone - een nalevingscultuur kunnen creëren en stimuleren.

"Het is van cruciaal belang dat Malta als rechtsgebied investeert in voortdurende technische bijscholing op het gebied van de naleving van financiële criminaliteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Lashvinder Kaur
+44.7388.294.478
LKaur@acams.org

 

Release Summary

ACAMS and MIM Create Certified Anti-Money Laundering Training Partnership

Contacts

Media Contact:
Lashvinder Kaur
+44.7388.294.478
LKaur@acams.org