A Mary Kay Inc. aranyérmet kapott az oktatás kategóriában a nagy presztízsnek örvendő Omni-díjak 2019. évi tavaszi pályázati fordulójában

DALLAS--()--A globális szépségápolási márka innovatív "Link & Learn™" elnevezésű értékesítési képzési rendszerét 10 pontból 9,5 ponttal díjazta a zsűri - A Mary Kay Inc. ma bejelentette, hogy a vállalat a 2019. évi tavaszán kiadott Omni-díjak (Omni Awards) "Oktatás" kategóriájában elnyerte a sokak által áhított aranyérmet innovatív "Link & Learn™" elnevezésű értékesítési képzési rendszeréért. Az innovatív e-tanulási platform a Mary Kay független szépségápolási tanácsadói számára egy nagy körültekintéssel felépített tananyagot tesz elérhetővé, amelyet kifejezetten azzal a céllal dolgoztak ki, hogy hatékonyabb képzést biztosítsanak a cég független értékesítési képviselői számára, és így elősegítsék üzleti teljesítményük javítását. A platform ugyanakkor lehetővé teszi a Mary Kay független szépségápolási tanácsadói számára, hogy az őket érintő tartalmakkal kapcsolatosan, adott termékek hozzáférhetőségére és a helyi feltételekhez való adaptációjára vonatkozó információszerzés és konzultáció céljából érintkezésbe lépjenek a cég képzésben részesülő alkalmazottait tömörítő közösség többi tagjával.

"A Mary Kay-nél hiszünk abban, hogy a folyamatos képzésre és a szakmai fejlődésre mindenkinek törekednie kell" - magyarázta Beth Lopez, a Mary Kay Global Sales Education (Globális értékesítési képzés) egységének elnökhelyettese, és a Mary Kay Inc. Sales and Marketing (Értékesítés és marketing) egységének európai régióért felelős elnökhelyettese. "Nagy megtiszteltetésnek tekintjük, hogy az Omni-díjak 2019. évi tavaszi fordulójában aranyéremmel ismerték el azt a kemény munkát, amelyet a Link & Learn™ technológia kifejlesztése céljából végeztünk. Az értékesítési képzésre szolgáló új rendszer igen pozitív fogadtatásra talált: alkalmazottaink nagy számban jelentkeztek a programban való részvételre, és csapatunk tovább dolgozik azon, hogy a Mary Kay többi piacán is hozzáférhetővé tegyük ezt az innovatív, díjnyertes platformot, mely nagy mértékben elősegíti azon küldetésünk teljesítését, hogy a világ minden táján gazdagítsuk a nők életét."

Az Omni-díjak kiemelkedően sikeres filmekért/videókért, web- és mobilmédia-tartalmakért nyerhetők el. A versenybe a világ bármely országából lehet nevezni. Az Omni-díjak zsűrije különféle elismert vállalatoknál dolgozó tehetséges szakemberekből áll össze. A díjakat odaítélő zsűri tagjait adó vállalatok közé olyanok tartoznak, mint például az Olimpiai Játékok szervezőbizottsága, a CNN, az NBC, az ABC, a PBS, az Amerikai Egyesült Államok Hadserege, a Cartoon Network, a Disney, az Associated Press és a Sodium Entertainment, valamint számos egyéb, neves szervezet.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay FoundationSM) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatai számára létesített menedékházak létesítése céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom