Suqia verlengt deadline voor aanmelding tweede Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award tot 1 september 2019

Award Categories (Photo: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--De VAE Water Aid Foundation (Suqia) heeft de deadline om deel te nemen aan de tweede Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award verlengd tot 1 september 2019. Deelnemers strijden om prijzen met een totale waarde van 1 miljoen dollar.

HH Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de VAE en leider van Dubai, lanceerde de prijs om onderzoekscentra, individuen en innovators aan te moedigen om duurzame en innovatieve oplossingen op basis van zonne-energie te vinden voor de schaarste aan drinkbaar water. Suqia, onder de paraplu van de Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Global Initiatives (MBRGI), houdt toezicht op de prijs, die drie hoofdcategorie├źn heeft: innovatieve projecten, innovatieve onderzoeken en ontwikkelingen en innovatieve individuen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dubai Electricity and Water Authority
Ahmed Albanna, +971552267222
media@dewa.gov.ae
ahmed.albanna@dewa.gov.ae

Contacts

Dubai Electricity and Water Authority
Ahmed Albanna, +971552267222
media@dewa.gov.ae
ahmed.albanna@dewa.gov.ae