Az S BLOCK Délkelet-Ázsiában: Vietnám és Da Nang feltérképezése; a blokklánc és az S BLOCK felfedezése

BERN, Svájc--()--án Vietnámban, Da Nang városában sikeresen lezajlott az S BLOCK által megrendezett The Digital Economy Application Summit (Digitális Gazdasági Applikációk) elnevezésű csúcstalálkozó. A rendezvény házigazdája az S BLOCK vietnámi közössége (S BLOCK Vietnam Community) volt, társszervezője pedig a Magic Kingdom Club a Top Market Group Finance-szel és a Black Hole Finance médiával együttműködésben.

Az olyan magas minőségi színvonalat képviselő projekteknek köszönhetően, mint például az S BLOCK, Vietnám ismét a blockchain fellendülését váltotta ki, melynek köszönhetően az ország piaci szereplők érdeklődésének középpontjába került. Megbízható források szerint a közelmúltban az S BLOCK vietnámi közössége fontos gazdasági csúcstalálkozót tartott Vietnámban június végén. Az eseményen több mint 100 ágazati vezető, 500 jól ismert gazdasági és blockchain médiaképviselő, és szerte a világról több mint 2000 vezető ágazati szakember vett részt. A csúcstalálkozó célja az ágazat fejlődésének támogatása, a vietnámi turizmus fellendítése, a blokkláncszektorra vonatkozó legfrissebb információk megosztása és az ágazat szereplői együttműködésnek elősegítése volt. A hírekben ennek kapcsán megemlítésre került, hogy az olyan magas minőségi színvonalat képviselő projekteknek köszönhetően, mint például az S BLOCK, Vietnám ismét a blockchain fellendülését váltotta ki.

Vietnám, amely földrajzi szempontból Délkelet-Ázsia egyik legelőnyösebb fekvésű országa, nagy ütemben fejleszt több különböző iparágat is (ideértve a blokkláncszektort), és az egyik leggyorsabban fejlődő délkelet-ázsiai országként tartják számon. A földrajzi elhelyezkedéséből különleges előnyöknek köszönhetően a vállalkozók előszeretettel választják olyan kiemelkedő projektek megvalósításának színhelyéül, mint az S BLOCK, amely már elkezdte a projekt promócióját.

A június 26-i csúcstalálkozót követően a legtöbb látogató körülnézett Da Nangban, megtekintette a világhírű látnivalókat, és megmerítkezett a vietnámi kultúrában. A sikeresen lebonyolított csúcstalálkozónak köszönhetően Vietnám kedveltsége és presztízse ismét nőtt a világon és a külföldi látogatók szemében, melynek eredményeként minden bizonnyal még több nemzetközi utazásokat kedvelő turista látogat majd el az országba, még olyanok is, akik eddig nem sokat tudtak a világnak erről a szegletéről. "Vietnám feltörekvő, dinamikusan fejlődő piac, és a blockchainnek megvan az esélye arra, hogy jelentős szerepet játsszon a vietnámi gazdaságban - nyilatkozta a csúcstalálkozó szervezője ma délután.

Az S BLOCK Vietnam Community hivatalos jelentése.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kapcsolat:
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD