S BLOCK v jihovýchodní Asii: Objevte Vietnam, objevováním Danangu; odhalte blockchain, odhalováním S BLOCK

BERN, Švýcarsko--()--Setkání Digital Economy Application Summit společnosti S BLOCK proběhlo úspěšně 26. června 2019 ve vietnamském Da Nangu. Tento konkrétní summit uspořádala vietnamská komunita zaměřená na platformu S BLOCK a Magic Kingdom Club ve spolupráci s předními finančními a mediálními organizacemi.

V nedávné době, díky vysoce kvalitním projektům, jako je například S BLOCK, zažil Vietnam opět konjunkturu blockchainu a dosáhl nejvyšší příčky z hlediska pozornosti trhu! Podle spolehlivého zdroje nedávno vietnamská komunita S BLOCK uspořádala na konci června důležitý ekonomický summit ve Vietnamu. Více než 100 předních představitelů nejdůležitějších průmyslových podniků, 500 zástupců médií zaměřených na ekonomiku a blockchain a více než 2 000 zástupců průmyslové elity z celého světa se tohoto setkání zúčastnilo. Hlavním cílem summitu je propagace průmyslového rozvoje, zvýšení turistického ruchu ve Vietnamu a spolupráce a sdílení vědomostí o technologii blockchainu. Ze zpráv vyplývá, že díky výskytu takových vysoce kvalitních projektů, jako je S BLOCK, zažívá Vietnam znovu blockchainovou konjunkturu!

Vietnam, země s výhodnou polohou v jihovýchodní Asii, se v různých průmyslových sektorech (včetně blockchainu) úspěšně rozvíjí a je považována za jednu z nejrychleji se vyvíjejících zemích v jihovýchodní Asii. Díky jedinečné zeměpisné poloze představovala také první volbu pro kvalitní projekty, jako je například zahájení propagace platformy S BLOCK.

Po summitu 26. června procestovala většina návštěvníků město Da Nang, prohlédla si světoznámé památky a rovněž okusila kulturu Vietnamu. Úspěšná organizace setkání pomohla Vietnamu posílit jeho pozici a prestiž ve světové aréně, země získala od cizinců větší pochopení a přilákala tak více mezinárodních turistů, i těch, kteří toho o Vietnamu moc nevěděli. Vietnam je rychle se rozvíjející trh s velmi vysokou dynamikou ekonomického růstu a blockchain se může pro tuto zemi stát velkou věcí, jak řekl organizátor summitu dnes odpoledne.

Oficiální zpráva vietnamské komunity S BLOCK.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek