Takeda kiest vijf nieuwe partnerschappen voor jaarlijks, wereldwijd maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)-programma, ter ondersteuning van ziektepreventie om de gezondheid in ontwikkelingslanden en opkomende landen te verbeteren

  • De oprichtingsmissie van Takeda – het dienen van patiënten, waar ze ook zijn – stimuleert de toenemende inzet voor ziektepreventie, capaciteitsopbouw en het verbeteren van de toegang tot gezondheidszorg in ontwikkelingslanden en opkomende landen, en dat in samenwerking met de internationale gemeenschap.
  • Via het jaarlijkse Global CSR-programma spraken ongeveer 20.000 werknemers wereldwijd hun voorkeur uit voor een partnerschap met de City Cancer Challenge, het Drugs for Neglected Diseases-initiatief (DNDi), het SeriousFun Children’s Network, UNICEF, en de UN Foundation.
  • Met deze programma’s draagt Takeda via haar unieke Global CSR-programma 10,5 miljard yen bij aan een totaal van 14 programma’s, sinds de lancering in 2016.

 

OSAKA, Japan--()--Takeda Pharmaceutical Company Limited (TOKYO: 4502/NYSE: TAK) (“Takeda”) heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van vijf partners aan haar Global CSR-programma voor 2019. Het programma draagt bij aan de lange termijn-gezondheid van mensen door ziektepreventie en capaciteitsopbouw in ontwikkelingslanden en opkomende landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts: 
Takeda Pharmaceutical Company Limited 
Kazumi Kobayashi 
kazumi.kobayashi@takeda.com 
+81 (0) 3-3278-2095

Contacts

Media Contacts: 
Takeda Pharmaceutical Company Limited 
Kazumi Kobayashi 
kazumi.kobayashi@takeda.com 
+81 (0) 3-3278-2095