Netpariteit faciliteert PV-innovaties via efficiëntie-verbeteringen

China Quarterly Module Demand (Photo: Business Wire)

SHANGHAI--()--PV-professionals en industrieleiders, waaronder Vikram Solar, Jinko, Longi en GCL-Si, hebben zich verzameld in Shanghai om marktinzichten uit te wisselen tijdens een seminar getiteld “2H19 PV Market Outlook and Forecast”.

Het seminar is gehouden door PV InfoLink, een toonaangevend marktonderzoeksbureau, en ging over kwesties rond zonne-PV, over markt- en producttrends, technologische innovaties, in hoeverre tracker van belang is bij PV zonder subsidie ​​en beleidsveranderingen, voorspellingen en over oplossingen voor de industriesector.

Tijdens de eerste helft van dit jaar maakte de vraag naar PV wereldwijd voortdurend een groei door. Zoals blijkt uit de douanegegevens van China, heeft het land tussen januari en april 22,4 GW aan modules geëxporteerd, wat neerkomt op een groei van 90% YoY ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PV InfoLink 
Ellie Lee 
service@pvinfolink.com 
+886912103305

Contacts

PV InfoLink 
Ellie Lee 
service@pvinfolink.com 
+886912103305