TMD Security kondigt een wereldwijde samenwerking aan om Easthouse's Keyless Locks voor ATM Top Box en kluis te integreren in de TMD Access Management Solution

Download

Loading media player...

First integrated key-less access management solution for ATM, secure room and branch.

NEW YORK & AMSTERDAM--()--TMD Security kondigde vandaag aan dat Nanjing Easthouse Electrical Co. Ltd (SecuRam), een belangrijke fabrikant van high-security sloten, de hardware partner voor de oplossing van het multi-vendor Access Management van TMD voor ATM top box en kluis sloten zal zijn.

TMD Security heeft de key-less high-security sloten van Easthouse voor de top box en de kluis van een Geldautomaat in het TMD Access Management geïntegreerd, een oplossing die werkt voor elk merk en model van een Geldautomaat. Dit is de eerste toegangscontrole oplossing voor voor Geldautomaten en een grote verscheidenheid aan andere toegangspunten, zoals de waardekamer of bankkantoor. Het systeem maakt gebruik van gecodeerde one-time-codes en een mobiele app in plaats van fysieke sleutels.

De bekendmaking is gepubliceerd in de originele brontaal. Deze vertaling is slechts als leeshulp bedoeld en moet worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Claire Shufflebotham
c.shufflebotham@tmdsecurity.com
+44 (0)7791 091876

Contacts

Claire Shufflebotham
c.shufflebotham@tmdsecurity.com
+44 (0)7791 091876