Moody's Analytics verbetert de accounting- en herverzekeringsmogelijkheden van RiskIntegrity ™ IFRS 17 Solution

LONDEN--()--Moody's Analytics, een wereldwijde leverancier van financiële informatie, heeft nieuwe accounting- en herverzekeringscapaciteiten toegevoegd aan de Risklntegrity™ IFRS 17-oplossing. Deze nieuwe functies zullen verzekeraars en herverzekeraars helpen om te voldoen aan de strenge rapportagevereisten van de International Financial Reporting Standard (IFRS) 17.

De nieuwste verbeteringen aan de boekhoudfuncties zijn onder meer de introductie van een Moody's Analytics-rekeningschema, end-to-end accountinglogica en mapping van de rekeningen van een verzekeraar naar de toelichtingen van verzekeringscontracten onder IFRS 17.

Omdat de Risklntegrity IFRS 17-oplossing deze en andere essentiële boekhoudkundige mogelijkheden levert, kunnen verzekeraars gemakkelijk het rekeningstelsel vullen en vervolgens journaalposten genereren om een uitgebreide mutatie-analyse en een analyse van de aansprakelijkheidsvergelijking mogelijk te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.