Aesyra SA kondigt sluiting aan van eerste financieringsronde in ontwikkeling AesyBite™, een nieuw tandheelkundig product dat bruxisme monitort en actief vermindert

LAUSANNE, Zwitserland--()--Aesyra SA is een privaat bedrijf met hoofdzetel in Lausanne (Zwitserland) dat een medisch apparaat ontwikkelt dat in staat is om slaapbruxisme (nocturne-tandenknarsen) nauwkeurig te controleren en te verlichten. Slaapbruxisme is een zeer veel voorkomende aandoening waar nog geen therapie voor bestaat. De aandoening heeft een grote impact op het leven van de patiënt en wordt geassocieerd met ernstige slaapstoornissen zoals slaapapneu. Aesyra SA heeft het IP-adres al verkregen, prototypen ontwikkeld en klinische gegevens verzameld.

Marco Letizia (CEO) merkte op: “We zijn erg blij dat we de eerste financiering van VitaTech hebben gekregen om de industrialisatie, de klinische validatie en de commercialisering van onze technologie na te streven. Het feit dat Dr. Paolo Orsatti lid wordt van ons bestuur, zal ons team aanzienlijk versterken dankzij zijn leiderschap en ervaring in de MedTech-industrie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aesyra SA
Marco Letizia, PhD
CEO
+ 41-76-288-5542

EPFL Innovation Park, Building C
CH-1015 Lausanne
Switzerland

Contacts

Aesyra SA
Marco Letizia, PhD
CEO
+ 41-76-288-5542

EPFL Innovation Park, Building C
CH-1015 Lausanne
Switzerland