A Shopify a kereskedelem átalakítását szolgáló újabb innovatív megoldások bevezetésével segíti világszerte a kereskedőket és a fogyasztókat

A Shopify által bejelentett új termékek és funkciók közé tartozik a cégnél most először alkalmazott rendelésteljesítési hálózat, egy teljesen új platform a vállalati márkák számára, valamint további, a nemzetközi értékesítést támogató eszközök a kereskedők számára

Download

Loading media player...

Shopify Unveils New Innovations to Transform Commerce for Merchants and Consumers Globally.

TORONTO--()--A vezető, többcsatornás kereskedelmi platform, a Shopify Inc. (NYSE:SHOP) (TSX:SHOP) ma bemutatta legújabb kereskedelmi technológiáit a Shopify Unite konferenciáján, amelyen minden évben egyszer összegyűlnek a cég nemzetközi partnerei és globális fejlesztői közösségének tagjai.

"A Shopify igazi ereje ökoszisztémájának változatosságában és megbízhatóságában rejlik" - mondta el a Shopify vezérigazgatója, Tobi Lutke. "A Unite konferencia alkalmat ad számunkra arra, hogy bemutassuk fejlesztői közösségeinknek és partnereinknek termékkínálatunkat és az azzal kapcsolatos terveinket. Velük együtt, csakis velük közösen munkálkodva van esélyünk arra, hogy átformáljuk a kereskedelem jövőjét, és szerte a világon eszközöket adjunk a vállalkozók kezébe céljaik megvalósításához."

Idén a Shopify több, a kereskedelem átalakítását célzó újításról számolt be: a platform célzott bővítéséről és továbbfejlesztéséről annak érdekében, hogy minden eszközt biztosítson a közvetlenül a fogyasztóknak értékesítő márkák számára üzleti tevékenységük kiépítéséhez és kezeléséhez. A Shopify újításai közé tartozik egy továbbfejlesztett Shopify Plus platform a vállalati márkák számára és több globális funkció, valamint most első alkalommal a Shopify kibővíti kínálatát egy rendelésteljesítési hálózattal, amely lehetővé teszi bármilyen méretű kereskedelmi vállalkozás számára termékeinek gyors és olcsó leszállítását.

A Shopify rendelésteljesítési hálózatának (Fulfillment Network) bevezetése

A Shopify rendelésteljesítési hálózata, amely már hozzáférhető előzetes kipróbálásra, egy elosztott rendelésteljesítési központokból álló hálózatot biztosít az amerikai egyesült államokbeli kereskedőknek, amely gépi tanulási technológiát alkalmaz a szállítások határideje betartásának biztosítására és az alacsonyabb szállítási költségek elérésére, és prioritásként kezeli a kereskedők márkáinak láthatóságát és a fogyasztói élményt.

A Shopify Plus teljesen új, kereskedelmi vállalkozásokat kiszolgáló platformjának bevezetése

A teljesen új Shopify Plus egyetlen felületről biztosít rálátást egy kereskedő teljes üzleti tevékenységére, az egyes üzletekben azonos színvonalú kiszolgálást lehetővé tévő eszközöket biztosít, valamint egy minden eddiginél egyszerűbb módszert új üzletek létrehozására, miáltal lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy gyorsan megvalósíthassák terveiket, a vevők igényeinek szem előtt tartásával alakíthassák és fejleszthessék tevékenységüket, és sikeresen kiaknázhassák a kínálkozó növekedési lehetőségeket.

Egy következő generációs POS (point of sale [árusítóhelyi]) szoftver bevezetése azzal a céllal, hogy a vevőknek minden eddiginél élvezetesebb fogyasztói élményben lehessen része az üzletekben való vásárláskor

Az új Shopify POS gyorsabb, intuitívabb és nagyobb mértékben skálázható árusítóhelyi szoftver lesz, amely egy egyszerű kezelőfelületet, új, gyorsabban elérhető ügyfélszolgálati funkciókat és a Shopify összes POS alkalmazáskiegészítőjéhez való hozzáférést biztosít a kiskereskedők számára.

Globális terjeszkedés: Új módozatok biztosítása a kereskedők számára a nemzetközi vásárlók eléréséhez

11 új nyelv bevezetése, amelyek világszerte elérhetők lesznek a Shopify Admin felületen, ideértve a tradicionális és az egyszerűsített kínai nyelvet, a dánt, a hollandot, a finnt, a hindit, a malájt, a norvégot, a svédet, a koreait és a thai nyelvet.

A Shopify Fordító (Translations) API (alkalmazásprogramozási interfész) tárolja a vevők számára biztosított lefordított tartalmakat, beleértve a termékleírásokat, gyűjteményeket és blogbejegyzéseket, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy több nyelven is ugyanazt a vásárlási élményt tudják nyújtani.

A Shopify fizetési rendszer (Payments) segítségével mostantól minden kereskedő több valutában meghatározhatja termékei árát, illetve értékesítheti azokat, míg az értük fizetett összegeket saját helyi valutájában kapja meg.

Teljesen új tervezőeszköz rendelkezésre bocsátása az online üzletek dizájnjának kialakításához

Az online üzletek dizájnjának kialakítására szolgáló új tervezőeszköz még könnyebbé teszi a kereskedők számára, hogy üzletük megjelenését egyedivé varázsolják a vásárlók folyamatosan növekvő igényeinek megfelelően, anélkül, hogy az alapkódon változtatniuk kéne.

Új funkció bevezetése, amely lehetővé teszi a termékek videófilmen és háromdimenziós (3D) modellekkel való bemutatását közvetlenül a Shopify platformon, miáltal a kereskedők újabb lehetőségeket kapnak arra, hogy online üzletükben egy valódi üzletben megtapasztalhatóval szinte azonos vásárlási élményt biztosítsanak vevőiknek.

A Shopify partnerek mostantól közvetlenül beépíthetnek a Shopify fizetési funkciójába előfizetéses fizetési módozatokat.

Gyors és megbízható fejlődés: A fejlesztők a legjobb eszközöket kapják meg, amelyekkel hatékony alkalmazásokat tudnak fejleszteni

A Shopify legnépszerűbb könyvtárai mostantól elérhetők leszenk GraphQL alapon, lehetővé téve a fejlesztőknek, hogy annak gyorsaságát és hatékonyságát kiaknázva gyorsabb és stabilabb appokat dolgozzanak ki a kereskedők számára.

A Shopify CLI (command-line interface [parancssoros felhasználói felület]) appja segítségével a fejlesztők az összes alkalmazásfejlesztési lépést egyetlen parancsba sűríthetik, és így akár pár másodperc alatt létrehozhatják egy alkalmazás vázát.

A Shopify App Bridge egy új, konszolidált eszköz, amellyel a fejlesztők alkalmazásaikat közvetlenül beágyazhatják a Shopify alkalmazásokba, ideértve az asztalt, a Shopify Mobile-t és a Shopify POS-t, miáltal zökkenőmentes felhasználói élményt nyújthatnak a kereskedők számára.

Új szállítást támogató (back office) funkciók kerülnek bevezetésre, amelyek segítik a kereskedőket, hogy több árut adjanak el, hatékonyabban kezeljék rendeléseiket és jobb vásárlói élményt biztosítsanak vevőiknek.

Új szállítási funkciók állnak rendelkezésre, melyek segítségével a kereskedők konkrét szállítási szabályokat és árakat határozhatnak meg a különböző termékekhez, és automatizálhatják, illetve átláthatóbbá tehetik a teljes rendelésteljesítési folyamatot, ideértve minden olyan tevékenységet, amely harmadik felek alkalmazásaiban vagy szolgáltatásai során történik.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://news.shopify.com/.

Amit a Shopify-ról tudni kell…

A Shopify többcsatornás, piacvezető kereskedelmi platform. A kereskedők a Shopify használatával megtervezhetik, elindíthatják és kezelhetik üzletüket számos értékesítési csatornát igénybe véve, ideértve az internetet, mobileszközöket, közösségi oldalakat, piactereket, fizikai üzleteket és ún. pop-up (ideiglenes, szezonális) boltokat is. A platform ugyanakkor rendkívül hatékony eszközöket biztosít a kereskedők számára a támogató (back office) tevékenységekhez is, és mindezt egyetlen felületen láthatják és kezelhetik ügyfeleink, kezdve a fizetésektől egészen a kiszállításig. A Shopify platform létrehozásakor prioritásként kezeltük a megbízhatóságot és skálázhatóságot, azzal a céllal, hogy egyszerű és felhasználóbarát vállalkozási szintű technológiákat biztosítsunk bármely méretű vállalkozás számára. A Shopify, amelynek központja Ottawában, Kanadában működik, jelenleg több mint 800000 üzleti vállalkozást támogat körülbelül 175 országban, és olyan márkák tekintik megbízható partnerüknek, mint a Unilever, a Kylie Cosmetics, az Allbirds, az MVMT és számos egyéb neves cég.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény a vonatkozó értékpapírtörvények alapján előremutató állításoknak minősülő állításokat és információkat tartalmaz (a továbbiakban "előremutató állítások"), ideértve a Shopify új termékeinek, szolgáltatásainak és alkalmazásainak bejelentésére és elindítására, illetve e termékek jellemzőire és a termékeknek és szolgáltatásoknak a kereskedők üzleti tevékenységére gyakorolt hatására vonatkozó állításokat is. Az előremutató állítások olyan szavak és kifejezések alapján azonosíthatók, mint a "várhatóan", "fogunk", "várakozásaink szerint", "szándékaink szerint", illetve ezekhez hasonló kifejezések alapján. Ezek az előremutató állítások természetükből adódóan a jövőbeli eredmények és körülmények előre jelzését illetően bizonytalansági tényezők tárgyát képezik.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Julie Nicholson
Director of Communications
416-238-6705 x 302
press@shopify.com

Contacts

Julie Nicholson
Director of Communications
416-238-6705 x 302
press@shopify.com