digital.security introduceert het eerste Europese beveiligingslabel voor onderling verbonden oplossingen

Download

Loading media player...

PARIS--()--digital.security, de toonaangevende Europese certificeerder voor connected object security, heeft zojuist de lancering aangekondigd van het IoT Qualified as Secured (IQS)-programma – het eerste certificeringsprogramma voor Internet of Things (IoT)-ontwerpers die de beveiliging van hun IoT-oplossingen willen laten controleren door een onafhankelijke derde partij. Dit label is ontworpen voor gebruikers en kan door IoT-ontwerpers worden gebruikt om de veiligheid te controleren van systemen die onderling verbonden objecten gebruiken. Het dient als een betrouwbare en onafhankelijke indicator voor toekomstige gebruikers, of ze nu professional of privé-persoon zijn.

Via het programma met het IQS-pictogram kunnen IoT-fabrikanten de beveiliging controleren van hun systemen die onderling verbonden objecten gebruiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press relations: 
Audrey.desousa@elanedelman.com -  Seifallah.Boussaada@elanedelman.com 
Tel.: +33 (0)6 35 38 28 22

Contacts

Press relations: 
Audrey.desousa@elanedelman.com -  Seifallah.Boussaada@elanedelman.com 
Tel.: +33 (0)6 35 38 28 22