Het “Centre Hospitalier de la Côte Basque” in Frankrijk is begonnen met de evaluatie van de Biolog-id’s C-LOG® Solution

PARIJS--()--Het Centre Hospitalier de la Côte Basque (CHCB) in Bayonne gebruikt sinds begin april 2019 de C-LOG® -oplossing van Biolog-id. Deze oplossing beveiligt en optimaliseert het circuit van de chemotherapie en immunotherapie, vanaf de voorbereiding ervan tot en met de toediening aan de patiënt.

De C-LOG® -oplossing is gebruikt op de CHCB. “Tijdens de laatste HAS-audit werd een gebrek aan traceerbaarheid in het chemotherapiecircuit aan het licht gebracht. Om deze leemte op te vullen, hebben we besloten om de C-LOG® -oplossing te installeren die, naast de beveiliging van de toediening aan het bed van de patiënt, het mogelijk maakt om het voorbereidingscircuit te traceren van de apotheek tot aan de receptie in de verpleegkundige post”, zegt Dr. Burtin, apotheker van de CHCB. De oplossing zal gedurende 3 maanden worden getest voor evaluatie voordat ze definitief wordt goedgekeurd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alexandre Guemard  alexandre.guemard@biolog-id.com

Contacts

Alexandre Guemard  alexandre.guemard@biolog-id.com