Nieuwe enquête toont gefragmenteerde processen en systeemsilo's die klinische tests vertragen

Sponsors en CRO's versterken de modernisering en versnellen de uitvoering van de studie

BARCELONA, Spanje--()--Wereldwijd bestaat een drive om proefprocessen en systemen voor een betere zichtbaarheid en samenwerking voor onderzoek te stroomlijnen, zo blijkt uit de Veeva 2019 Unified Clinical Operations Survey, een van de grootste enquêtes ooit van professionals in klinische operaties.

Uit nieuw onderzoek van Veeva Systems (NYSE: VEEV) blijkt dat alle ondervraagde respondenten (100%) aangeven dat de uitwisseling van informatie tussen studiepartners moet worden verbeterd. Gemiddeld gebruiken ze ten minste drie methoden om proefgegevens en documenten te delen tussen sponsors, CRO's en sites, met e-mail als de primaire tool. De meerderheid zegt dat de overstap naar stroomlijning van informatie-uitwisseling wordt gedreven door de noodzaak om handmatige processen te verminderen (71%), samenwerking te verbeteren (66%) en zichtbaarheid en toezicht (64%) tijdens proeven te vergroten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com