Společnost Shopify představuje novinky pro transformaci obchodování pro prodejce i zákazníky na celém světě

Nové produkty a funkce platformy Shopify zahrnují její vůbec první fulfillment síť, zcela novou platformu pro velké firmy a více možností pro obchodníky prodávat do celého světa

Loading media player...

Shopify Unveils New Innovations to Transform Commerce for Merchants and Consumers Globally.

TORONTO--()--Společnost Shopify Inc. (burzovní index NYSE:SHOP) (burzovní index TSX:SHOP), přední multikanálová obchodní platforma, dnes představila na výroční konferenci Shopify Unite, na které se setkávají globální partneři společnosti a komunita vývojářů, nejnovější poznatky z komerční technologie.

„Skutečná síla společnosti Shopify vychází z různorodosti a silných stránek našeho ekosystému,“ řekl generální ředitel společnosti Shopify Tobi Lutke. „Konference Unite, umožní naší komunitě vývojářů a partnerů přístup k informacím o našich produktech. Vytvářet budoucnost obchodování a pomáhat podnikatelům na celém světě můžeme společně a pouze společně.“

V letošním roce mění společnost Shopify podobu obchodování rozšířením své platformy a aktualizacemi zaměřenými na to, aby značky, které komunikují přímo se zákazníky, měly k dispozici vše, co potřebují k vytvoření a řízení obchodů. Novinky společnosti Shopify zahrnují nově vylepšenou platformu Shopify Plus pro velké firmy, větší globální možnosti a vůbec poprvé rozšiřuje společnost Shopify svou nabídku o síť distribučních center, tzv. systém fulfillment (metoda využívána eshopy, kteří nechtějí udržovat vlastní sklad produktů, nechtějí zasílat a fyzicky vyřizovat objednávky, chtějí se pouze starat o provoz a propagaci eshopu), díky kterému budou moci obchodníci bez ohledu na velikost firem dodávat produkty rychleji a levněji.

Představení sítě Shopify Fulfillment Network

• Síť Shopify Fulfillment Network, která je již nyní k dispozici pro předběžný přístup, zpřístupní obchodníkům v USA síť distribučních center a s využitím strojového učení, zajistí včasné dodávky a nižší přepravní náklady. Značky obchodníků se dostanou do popředí a zároveň stoupne spokojenost zákazníků.

Zcela nová platforma Shopify Plus pro velké podniky

• Zcela nová platforma Shopify Plus poskytne jednotný pohled na celkové podnikání obchodníků, nástroje, které zajistí konzistentní zkušenosti z transakcí a ještě snadnější způsoby vytváření nových obchodů. Obchodníci tak získají větší flexibilitu, mohou pracovat na budování vztahů se zákazníky a využití potenciálu k rozvoji.

Premiéra softwaru nové generace pro prodejny

• Nová aplikace pro přímý prodej Shopify POS představuje rychlejší, intuitivnější software s možností většího rozšiřování, který přinese obchodníkům jednodušší rozhraní, služby pro nové zákazníky a přístup ke všem rozšířením aplikace.

Cesta do světa: Nové možnosti pro obchodníky, jak oslovit zákazníky z jiných zemí

• Součástí platformy je nyní 11 nových jazykových mutací, celosvětově přístupných v sekci Shopify Admin, které zahrnují tradiční čínštinu, zjednodušenou čínštinu, dánštinu, nizozemštinu, finštinu, hindštinu, malajštinu, norštinu, švédštinu, korejštinu a thajštinu.

• S rozhraním Shopify Translations API bude možné ukládat přeložené údaje o obsahu, jako jsou produkty, kolekce a příspěvky do blogů, takže obchodník bude mít možnost poskytnout ten samý konzistentní zážitek z nakupování v několika jazycích.

• S funkcí plateb Shopify Payments, mohou všichni obchodníci nyní prodávat v různých měnách a přijímat platby v jejich lokální měně.

Zcela nový design internetových obchodů

• Funkce pro nový design online obchodů ještě více usnadní obchodníkům přizpůsobit vzhled a dojem z jejich obchodů tak, aby splňovaly rostoucí očekávání nakupujících, aniž by museli editovat kód.

• Premiérová možnost ukázat produkty na videu a 3D modelech přímo v rámci platformy Shopify, „oživením“ produktů budou mít zákazníci pocit, jak by byli přímo v prodejně.

• Partneři nyní mohou začlenit řešení úhrad předplatného přímo do pokladny Shopify.

Rychleji, stabilněji: Vývojáři budou mít k dispozici ty nejlepší nástroje pro tvorbu skvělých aplikací

• Nejoblíbenější knihovny společnosti Shopify budou k dispozici v jazyce GraphQL, a umožní vývojářům zvýšit rychlost a efektivitu při budování rychlejších a stabilnějších aplikací pro obchodníky.

• S rozhraním Shopify App CLI (příkazový řádek), mohou nyní vývojáři spojit všechny jejich kroky při tvorbě aplikací do jednoho příkazu, definovat jakým způsobem se má pracovat s databází a aplikace si pak sama s pomocí této specifikace vygeneruje potřebné třídy (scaffolding) během několika vteřin.

Shopify App Bridge je nový konsolidovaný nástroj, který umožní vývojářů, začlenit jejich aplikace přímo do platformy Shopify, včetně stolních počítačů, mobilních aplikací a prodejen Shopify. Obchodníci by pak mít při užívání systému minimum problémů.

Představení nových kancelářských funkcí pro zasílání pomůže obchodníkům více prodávat, lépe zpracovávat objednávky a výšit spokojenost zákazníků

• Nové funkce odesílání umožňují obchodníkům stanovit specifická pravidla a ceny pro zasílání různých produktů a vytvářet automatickou a přesnější evidenci v rámci celého procesu realizace, včetně všech činností, které se mohou vyskytnout při aplikacích a službách třetích stran.

Další informace naleznete na stránkách https://news.shopify.com/.

O společnosti Shopify

Shopify je přední multikanálová obchodní platforma. Obchodníci využívají Shopify k návrhům, založení a řízení svých obchodů v několik prodejních kanálech, jako jsou například mobilní zařízení, webové stránky, sociální média, tržiště, kamenné prodejny a krátkodobě pronajaté obchody. Platforma rovněž zajišťuje obchodníkům silné zázemí a jednotný pohled na jejich podnikání, od plateb po dodávky. Platforma Shopify byla vybudována za účelem spolehlivosti a dosahu a zpřístupňuje podnikový rozsah technologie firmám všech velikostí. Společnost má centrálu v kanadské Ottawě, v současné době na ní funguje více než 800 000 obchodů ze zhruba 175 zemí a důvěřují jí takové značky jako například Unilever, Kylie Cosmetics, Allbirds, MVMT a mnoho dalších.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje informace a prohlášení z kategorie výhledových prohlášení ve smyslu příslušných zákonů o cenných papírech (dále jen „výhledová prohlášení“), včetně prohlášení týkajících se ohlášení a uvedení nových produktů, služeb a nabídek společnosti Shopify, možností těchto produktů a dopad těchto produktů a služeb na podnikání obchodníků. Výrazy jako „čeká“, „bude“, „očekává“ a „hodlá“ a podobné výrazy identifikují výhledová prohlášení. Tato výhledová prohlášení podléhají nejasnostem při odhadování budoucích výsledků a podmínek.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Julie Nicholson
Ředitelka pro komunikaci