Mini-breaks op de maan, 3D-geprinte roomservice en hyper-gepersonaliseerde ruimtes: welkom in het hotel van 2119

Hilton publiceert rapport over de toekomst om 100e verjaardag te vieren

Autonomous shooting travel pods will drop guests off at mesmerising destinations, while miniature eco-systems protected from the elements by bubble-like structures will mirror their surroundings (Photo: Business Wire)

LONDEN & MCLEAN, Va.--()--Intergalactische uitjes, fast-food voedingspillen, werkdagen van 2 tot 3 uur en aanpasbare, gepersonaliseerde kamers die gasten overal, van jungles tot bergketens, kunnen vervoeren; ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum voorspelt Hilton (NYSE: HLT) de trends die in de komende 100 jaar de reis- en horecabranche zullen domineren.

In een rapport dat wordt ondersteund door deskundig inzicht op het gebied van duurzaamheid, innovatie, design, menselijke relaties en voeding, onthult Hilton bevindingen over hoe de ontwikkeling van technologie en klimaatverandering de hotelindustrie in de toekomst zullen beïnvloeden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hilton
Rosie Morris
rosie.morris@hilton.com
+44 (0) 2078568114

Contacts

Hilton
Rosie Morris
rosie.morris@hilton.com
+44 (0) 2078568114