beqom-studie laat zien dat werknemers in de VS en het VK zich bewust zijn van loonverschillen tussen mannen en vrouwen, maar niet van de maatregelen die werkgevers of regeringen nemen om deze te dichten

SOUTHPORT, Conn.--()--Hoewel drie op de vier werknemers (75%) zeggen dat ze zich bewust zijn van de loonverschillen tussen mannen en vrouwen in hun land, geeft bijna één op de vijf (19%) toe dat ze zich daar niet van bewust zijn. Meer Amerikaanse werknemers (21%) zijn zich niet bewust van de loonverschillen tussen mannen en vrouwen dan Britse werknemers (17%); onder de leeftijdsgroepen zijn de Millennials (24%) er het meest onbekend mee, vergeleken met 16% van Gen Zs en 11% van de Baby Boomers. Deze bevindingen staan in The Gender Pay Gap: What Your Employees Really Think. Een rapport van beqom, waarin de perceptie van de bedrijfswerknemer wordt beoordeeld op de vooruitgang die het afgelopen jaar is geboekt om de beloningsverschillen tussen mannen en vrouwen in de VS en het VK te verbeteren en de perceptie van medewerkers over beloning en identificatie van actiegebieden voor verbetering wordt onderzocht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

beqom
Katherine McCabe, +1 408 899 0140
Katherine.mccabe@beqom.com

Contacts

beqom
Katherine McCabe, +1 408 899 0140
Katherine.mccabe@beqom.com