RIBOMIC kondigt positieve toplijnresultaten aan van het fase-1/2a klinisch onderzoek van RBM-007 (SUSHI-studie) bij proefpersonen met natte leeftijdsgebonden maculaire degeneratie

  • RBM-007 werd goed verdragen zonder dosisbeperkende toxiciteit, geen systemische of oculaire ernstige bijwerkingen.
  • Zeven van de negen proefpersonen vertoonden bewijs van RBM-007 bio-activiteit, in termen van een eventuele zichtwinst of ≥50 µm verbetering van de centrale netvliesdikte na een enkele dosis RBM-007.

TOKYO--()--RIBOMIC, Inc., een farmaceutisch bedrijf van het klinische stadium dat zich in aptamertherapie specialiseert en dat op de Mothers Market van de Beurs van Tokyo wordt verhandeld (Codenummer: 4591), kondigde vandaag positieve hoogste - lijnresultaten van zijn SUSHI studie, Fase 1/2a enige stijgende doserings klinische studie van RBM-007, anti-FGF2 aptamer, bij negen proefpersonen met natte leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (natte AMD) aan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

RIBOMIC, Inc.
Shoji Yonebayashi
ir.inquiry@ribomic.com

Contacts

RIBOMIC, Inc.
Shoji Yonebayashi
ir.inquiry@ribomic.com