MagicStay haalt 3 miljoen euro op om zijn internationale ontwikkeling te versnellen

William Lecerf and Valéry Linyer, co-founders of MagicStay (Photo: MagicStay)

PARIJS--()--Het appartementenverhuurplatform voor zakenreizigers, MagicStay.com, kondigt de volledige integratie aan in de belangrijkste tools voor het boeken van zakenreizen en een A-reeks van € 3 miljoen om de ontwikkeling ervan voort te zetten, waardoor de bedragen sinds de lancering in 2013 tot meer dan € 8 miljoen zijn gestegen.

“Deze fondsenwerving zal ons in staat stellen om talent te werven om onze groei te versnellen. We willen een kwart van de grote Franse bedrijven contracteren en voor het einde van het jaar een miljoen huizen benaderen, dankzij de exclusieve technologieën die we nu tot onze beschikking hebben”, zegt Valéry Linÿer, CEO en medeoprichter, die hieraan toevoegt: “We hebben vier grote voordelen ten opzichte van onze concurrenten: we hebben vier belangrijke voordelen: we zijn in staat om de uitdagingen van de zorgplicht aan te gaan, we zijn in staat om onze tool aan te passen aan de beperkingen van elk groot bedrijf voor korte en lange verblijven, we hebben een 24/7 klantenservice met kwaliteitsprocessen en ondersteuning van de reizigers en we zijn de enigen die compatibel zijn met de bescherming van de persoonlijke gegevens van de reizigers….”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fanny Wong
press@magicstay.com

Contacts

Fanny Wong
press@magicstay.com