Az S BLOCK lesz a társházigazdája a World Blockchain Forum, Singapore & World Blockchain Award, Asia konferenciának

BERN, Svájc--()--A nagy várakozással kísért ázsiai blokklánc konferencia és díjkiosztó, a World Blockchain Forum, Singapore & World Blockchain Award, Asia június 22-én és 23-án kerül megrendezésre Szingapúrban, a Marina Bay Sands szállodában. A konferenciára több mint 4000 neves vendéget várnak a világ minden tájáról, köztük kormányok tagjait, szabályozó hatóságok és befektetési intézmények vezetőit, blockchain projektek résztvevőit és pénzügyi technológiai szakértőket, továbbá a média képviselőit. A rendezvényen megvitatásra kerülnek az ágazati trendek és újítások, és díjakkal ismerik el azoknak a tevékenységét, akik az iparág fejlesztésének úttörőiként és előmozdítóiként hozzájárultak az ágazat egészséges és gyors növekedéséhez.

A World Blockchain Forum Singapore & World Blockchain Award Asia társházigazdája az S BLOCK lesz. A gyorsan növekvő digitáliseszköz-kezelési platform, az S BLOCK kifejezetten a blockchain ágazat igényeinek kielégítése céljából jött létre. Ennek a rohamléptekkel fejlődő platformnak a célja a digitális pénzügyi ökoszisztéma kereskedelmi alapokra fektetése a 2019-es év végére. Az S BLOCK mottója: "unleash your digital assets" ("engedd szabadjára a digitális eszközeidben rejlő erőt"). A platform a befektetők számára hozzáférést biztosít olyan főbb kriptovalutákhoz, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH), valamint számos kevésbé ismert, ígéretes "niche" kriptovalutához annak érdekében, hogy demokratikusabb piaci hozzáférést tegyen lehetővé a befektetők számára. A kiemelkedő vállalati kultúrával és vezető technikai szakértelemmel rendelkező S BLOCK számára minden feltétel adott ahhoz, hogy a blokklánc ágazat piacvezetője legyen.

A WBF Singapore konferencián részt vesznek a legnagyobb szervezetek is, mint például az EY, a PwC, az R3, a Lenovo, a Huawei, a Dubai Blockchain Centre és számos egyéb vezető piaci szereplő, hogy megosszák nézeteiket a nagyközönséggel és bemutassák projektjeiket. A konferencián részletesen megvitatásra kerülnek a legaktuálisabb témák, mint például a "RegTech" (a hatósági előírásoknak való megfelelés biztosítása digitális eszközök, robotizáció vagy mesterséges intelligencia alkalmazásával, főként felhő alapú szolgáltatás révén), a "compliance" (szabályoknak való megfelelés) és az újonnan megjelenő, innovatív technológiák. Neves előadóink megosztják meglátásaikat a multinacionális politikákról és a blockchain előnyeiről, beszámolnak a legújabb irányzatokról és elmondják véleményüket a blokklánc jövőjéről. A WBF Singapore minden blokklánc iránt érdeklődőt, illetve e technológia felhasználóit és rajongóit is szívesen látja az eseményen. Reményeink szerint a konferencián részt vesznek a legjobb ázsiai szakértők, akik beszélnek majd a blokklánccal kapcsolatos innovatív ötleteikről és a legújabb, legfejlettebb technológiákról, és pontos elemzésekkel támasztják alá nézeteiket.

A rendezvény résztvevői találkozhatnak az ágazat számos híres alakjával és szakértőjével, és meghallgathatják véleményüket az iparág legfrissebb fejleményeiről, megismerkedhetnek a legújabb innovációkkal, kutatási eredményekkel és a globális kriptovilág teljes gazdasági térképével. Az S BLOCK előadása is minden bizonnyal nagy érdeklődésre tart majd számot a résztvevők körében. Manapság, amikor a blockchain technológia egyre inkább elfogadottá válik, és megkezdődött a kriptovaluta piac hosszú távú integrációjának folyamata, az S BLOCK továbbra is arra összpontosítja erőfeszítéseit, hogy elősegítse az ágazat fejlődését. Az S Block munkáját mindenben segíti a tehetséges alapító csapat, a kiemelkedő vállalati kultúra és a technikai kiválóság.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com

Contacts

Kapcsolat:
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com