GENECAST lanceert BRAF-mutatietestkits met de hoogste detectiegevoeligheid 0,0001%

  • Garandeert een 100x hogere detectiegevoeligheid in vergelijking met ddPCR
  • Verhoging van de mogelijkheid van precisiegeneeskunde in de 1ste en 2de fase van kankerpatiĆ«nten

GENECAST, een bedrijf in kankerdiagnostiek via vloeibare biopsie, lanceerde ADPSTM BRAF, EGFR, JAK2 mutatie-testkits met de hoogste detectiegevoeligheid voor uitsluitend onderzoeksgebruik (Research Use Only, RUO). ADPS(TM) BRAF mutatie-testkit (RUO) (foto: Business Wire)

SEOUL, Zuid-Korea--()--GENECAST een kankerdiagnosebedrijf door middel van vloeibare biopsie, heeft vandaag de lancering aangekondigd van ADPSTM BRAF, EGFR, JAK2-mutatietestkits met de hoogste detectiegevoeligheid voor Research Use Only (RUO).

Vooral de ADPSTM BRAF mutatietestkits hebben een 0,0001% detectiegevoeligheid die 100 keer zo hoog is als alle andere producten, en ook de EFGR- en JAK2-mutatiekits hebben een hoge detectiegevoeligheid van 0,01%.

Detectiegevoeligheid is de belangrijkste indicator voor het bepalen van de nauwkeurigheid van vloeibare biopsie. Volgens Butler TM, Spellman PT, Gray J. Circulating-tumor DNA as an early detection and diagnostic tool. Curr Opin Genet Dev 2017; 42:14-2, is een hoge detectiegevoeligheid van 0,01% of minder belangrijk voor vroege diagnose van kanker met behulp van vloeibare biopsie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GENECAST
Communication team
+82-2-2157-3150
Soobin Shin
comm@igenecast.com

Contacts

GENECAST
Communication team
+82-2-2157-3150
Soobin Shin
comm@igenecast.com