Az OKEx natív tokenje, az OKB, valamint az OKLink stabil kriptopénze, az USDK jegyzésre kerül a Bitfinexen

OKEx Native Token OKB and OKLink Stablecoin USDK Listed on Bitfinex

Valletta, Málta--()--A világ egyik vezető digitáliseszköz-tőzsdéje, az OKEx ma bejelentette, hogy natív tokenje, az OKB, jegyzésre kerül egy másik vezető kriptovaluta tőzsdén, a Bitfinexen. A Bitfinex ugyanakkor az USDK-t is jegyezni fogja, amelyet egy blokklánc-technológiai vállalat, az OKLink, és egy, az USA-ban bejegyzett, nevadai székhelyű vagyonkezelő vállalat, a Prime Trust közösen fejlesztett ki (további információk ide kattintva érhetők el). A kilenc új kereskedési pár (USDK/USD, BTC/USDK, ETH/USDK, USDT/USDK, EOS/USDK, OKB/USD, OKB/BTC, OKB/ETH és OKB/USDT) hivatalosan 2019. június 13-án, de. 10:00 órakor (UTC) lesz elérhető a Bitfinexen.

Az OKEx ökosziszémáját erősítő OKB révén az OKEx felhasználói számára több különféle tevékenység végzése válik lehetővé, mint például egy OKEx partner tőzsde beállítása, kereskedési díjak kiegyenlítése, valamint új tokenek előjegyzése az OK Jumpstart tokenértékesítési platformon. A CoinMarketCapen elérhető adatok szerint a több használati esettel rendelkező OKB piaci részesedése az utóbbi hónapokban növekvő tendenciát mutatott.

Az OKEx natív tokenje, az OKB jelenleg az Ethereum hálózaton alapul (ERC20). Az idei év második felében azonban a token migrálásra kerül az OKEx által fejlesztett blokkláncra, az OKChainre (a projekt jelenleg a végső tesztelési szakaszban van).

"Célunk az, hogy a blockchain technológia segítségével egy újfajta gazdaságot virágoztassunk fel. A közvetítők kiküszöbölését és a pénzügyi inkluzivitás elérését célzó munkánkat azonban nem elszigetelt, önálló csoportként végezzük: úgy gondoljuk, hogy a piaci növekedés elindításának kulcsa a csapatmunka, ezért a sikeres együttműködés érdekében szövetséget kívánunk kötni a piac számos vezető szereplőjével" - magyarázta Andy Cheung, az OKEx operatív vezetője. "Az OKB Bitfinexen való jegyzése csak a kezdet, amely azt jelzi számunkra, hogy a többi piaci szereplő elismeri natív tokenünket és platformunkat. A következő lépés az, hogy felmérjük az ágazatban tevékenykedő más szervezetekkel való különféle együttműködési módozatokban rejlő további lehetőségeket. Számunkra állandó feladat, hogy egy tisztességes és átlátható kereskedési piacot működtessünk, és szívesen működünk együtt olyan partnerekkel, akik hasonló elveket vallanak."

Kérjük, kövesse az OKEx-et a Twitteren, hogy első kézből értesüljön a legfrissebb hírekről és fejleményekről.

VÉGE

Amit az OKExről tudni kell…

Az OKEx a világ egyik vezető digitáliseszköz-tőzsdéje, amelynek székhelye Máltán található. A tőzsde átfogó digitáliseszköz-kereskedési szolgáltatásokat nyújt, ideértve a fiatvaluta-token-kereskedelmet, a határidős ügyleteket és a derivatívakereskedést a tőzsdei kereskedők számára szerte a világon blokklánc technológia alkalmazásával. A tőzsde jelenleg több mint 400 tokennel és határidős devizapárral való kereskedést kínál, lehetővé téve a befektetőknek, hogy a számukra legoptimálisabb stratégiát alakítsák ki.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Jennifer Chow
Jennifer.chow@okex.com