Triton Digital publiceert Webcast Metrics rankings voor de top digitale audio-prestaties over februari 2019

NEW YORK--()--Triton Digital®, de wereldwijde leider op het gebied van technologie en diensten voor de digitale audio- en podcastsector, heeft vandaag zijn maandelijkse Webcast Metrics®-rankers over februari 2019 gepubliceerd. De wereldwijde ranglijsten, naast de regionale ranglijsten van de VS, LATAM en EMEA, geven inzicht in de best presterende streaming audio stations en netwerken over de hele wereld over de maand februari.

De volledige resultaten van de Global & Regional Rankers voor februari 2019 zijn hier te vinden: https://www.tritondigital.com/resources/monthly-rankers/rankers-archive

De Webcast Metrics streaming meetdienst is de industriestandaard voor online audioverbruiksgegevens. Het biedt geloofwaardige, gevalideerde gegevens waarmee audio-uitgevers over de hele wereld het verbruik van hun audiocontent per dagdeel, type apparaat, geografische ligging, distributieplatform en meer kunnen analyseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For More Information, Press Only:
Brittany O’Connor
Triton Digital
+1 514 448 4037
Brittany.Oconnor@TritonDigital.com

Contacts

For More Information, Press Only:
Brittany O’Connor
Triton Digital
+1 514 448 4037
Brittany.Oconnor@TritonDigital.com