Joe Kiani benoemd tot Ereacademicus Mexicaanse Academie voor Chirurgie

Joe Kiani, Founder of Masimo and the Patient Safety Movement Foundation (Photo: Business Wire)

IRVINE, Californië & MEXICO CITY--()--De Mexicaanse Academie voor Chirurgie (Academia Mexicana de Cirugía A.C.), een adviesorgaan van de Mexicaanse Federale Overheid, benoemde Joe Kiani tot ere-academicus van de organisatie. Kiani is de oprichter van Masimo, maker van niet-invasieve monitoringtechnologie, en de Patient Safety Movement Foundation. Zijn benoeming werd bekendgemaakt bij de 85ste Jaarlijkse Academische Ceremonie op 4 juni 2019 in het auditorium van de Mexicaanse Academie voor Chirurgie.

De Mexicaanse Academie voor Chirurgie streeft naar uitmuntendheid in chirurgische specialismen door de voortdurende ontwikkeling en waakzaamheid van academische programma’s. Zij zet zich in voor de ontwikkeling van onderwijs en onderzoek in alle takken van de chirurgie om de gezondheid van alle Mexicanen in stand te houden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

David Kodama
Cook + Schmid
dkodama@cookandschmid.com
619-814-2370 x17

Contacts

David Kodama
Cook + Schmid
dkodama@cookandschmid.com
619-814-2370 x17