Dow markeert innovatie voor slimmere glasontwerpen op GPD 2019

Hoor over de vooruitgang in het ontwerp van gevels en de prestaties van glas in veeleisende toepassingen

Pushing the limits of glass design with DOWSIL™ technologies (Photo: Business Wire)

MIDLAND, Mich.--()--Dow zal siliconeninnovatie en een reeks complementaire technologieën demonstreren die ontworpen zijn om de onschendbaarheid, systeemprestaties en de levenscyclus van glazen gevels verder te verbeteren tijdens de Glass Performance Days (GPD) van 26 tot 28 juni in Tampere, Finland. Dow's deskundigen op het gebied van high performance building zullen tijdens zes technische sessies het woord voeren en de aandacht vestigen op nieuwe, ondersteunende siliconenmaterialen voor moderne glazen gevels, die ook te zien zijn op stand #23.

"Dow blijft innoveren en zijn brede portfolio van organische en siliconentechnologieën uitbreiden, zodat partners uit de sector kunnen voldoen aan de doelstellingen van de regelgeving en de door de klant geleide projecten en de architectonische visie voor steeds duurzamere en functionele glasontwerpen, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek", aldus Markus Plettau, marketingmanager EMEA voor High Performance Building.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Valeria Perazzini
Dow Consumer Solutions
Phone: +41-44.728.30.53
vperazzini@dow.com

Contacts

Valeria Perazzini
Dow Consumer Solutions
Phone: +41-44.728.30.53
vperazzini@dow.com