Rahi Systems verwerft Serro, PiTek

Strategische overnames stellen Rahi in staat om zijn mogelijkheden op het gebied van netwerkimplementatie en -ondersteuning en datacenterinfrastructuuroplossingen uit te breiden.

Strategic Acquisitions Enable Rahi to Expand Its Capabilities in Network Implementation and Support and Data Center Infrastructure Solutions. (Graphic: Business Wire)

FREMONT, Californië--()--Rahi Systems heeft twee nieuwe overnames voltooid die zijn Integrated Environment strategie, een holistische benadering die alle apparaten en toepassingengebruikers omvat waarmee en de ondersteunende technologie achter de schermen op elkaar inwerken, aanvullen. De aanwinsten breiden ook de capaciteit van Rahi uit om de hoogst efficiënte oplossingen voor data centre-infrastructuur wereldwijd aan klanten te leveren.

Rahi’s overname van Serro LLC brengt extra expertise in netwerkontwerp, automatisering, orkestratie en cloudinfrastructuur met zich mee. Het Serro-team levert consultancy- en implementatiediensten en 24×7 managed services via het Network Operations Center in Fremont, Californië. De bill-of-material creatie en validatie, order management, staging, integratie en delivery services vullen Rahi’s wereldwijde distributie en logistieke mogelijkheden aan en verbeteren deze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Alison Lolis
VP of Marketing
510.651.2205
alison@rahisystems.com

Contacts

Media Contact:
Alison Lolis
VP of Marketing
510.651.2205
alison@rahisystems.com