Rockwell Automation kiest Pam Murphy als lid van de raad van bestuur

Pam Murphy, Director, Rockwell Automation (Photo: Business Wire)

MILWAUKEE--()--Rockwell Automation (NYSE: ROK) kondigde vandaag aan dat Pam Murphy op 6 juni 2019 in de raad van bestuur is verkozen. Murphy is chief operating officer voor Infor, Inc., een wereldwijde leider in business cloud-softwareproducten voor branchespecifieke bedrijven en markten.

“Pam is een bewezen mondiale leider met een solide track record van succes, en we zijn blij dat we haar ervaring kunnen toevoegen aan onze getalenteerde en veelzijdige raad van bestuur”, aldus Blake Moret, voorzitter en chief executive officer van Rockwell Automation. “Nu we onze strategie versnellen om de Connected Enterprise voor klanten over de hele wereld tot stand te brengen, zal de expertise van Pam op het gebied van onder meer technologie, internationale bedrijfsvoering en financiën grote voordelen opleveren voor Rockwell Automation.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ike Umunnah
Director, Public Affairs
414-382-5679
itumunna@ra.rockwell.com

Contacts

Ike Umunnah
Director, Public Affairs
414-382-5679
itumunna@ra.rockwell.com