Dense Air en de gemeenteraad van Dublin winnen Small Cell Forum Award voor Dublin Docklands 5G Neutral Host Deployment Model & aankondiging 5G Smart Cities Innovation Accelerator Program

LONDON--()--Dense Air en de gemeenteraad van Dublin winnen de Small Cell Forum Award 2019 for Social Impact – ‘Promoting Small Cells for Social/Economic/Environmental Development’. Het is een vervolg op de succesvolle voltooiing van de eerste fase van een baanbrekend 5G-onderzoeks- en -ontwikkelingsnetwerk in de Docklands in Dublin, dat in het kader van het initiatief “Smart Docklands” van de Dublin City Council (DCC) is toegekend.

Dit strategische partnerschap tussen Dense Air en DCC, dat in januari 2018 werd aangekondigd, was bedoeld om een kader te bieden voor de grootschalige invoering van een “alomtegenwoordige” 5G-connectiviteitsoplossing in heel Dublin, en ook om een blauwdruk te ontwikkelen voor de toekomstige wereldwijde invoering. De eerste bevindingen hebben aangetoond dat Neutral Host Small Cells ongeëvenaarde voordelen kunnen bieden aan steden en mobiele operators.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dense Air
Paul Coffey
Tel: 01895 467100
www.denseair.net

Contacts

Dense Air
Paul Coffey
Tel: 01895 467100
www.denseair.net