Inside Secure komt met het eerste hulpmiddel voor de industrie om snel en grafisch veilige crypto-architecturen te maken

Nieuwe Whitebox Designer beschermt cryptografische sleutels en bewerkingen, beschermt IoT-apparaten, aangesloten auto’s en OEM’s tegen cyberaanvallen

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO--()--Inside Secure (Euronext Paris: INSD) kondigt vandaag de algemene beschikbaarheid aan van Whitebox Designer, de nieuwe software-beveiligingstool die de ontwikkelaars van voertuigapps, IoT-apparaatontwikkelaars en OEM’s bewapent met nieuwe beschermingsniveaus, een kortere time-to-market en een vereenvoudigde creatie van crypto-architecturen.

Aanvallen op reverse engineering en sleutelextractie kunnen onherstelbare schade toebrengen aan de reputatie en sales. Ontwikkelaars weten dat ze prioriteit moeten geven aan softwarebeveiliging, maar ze hebben vaak moeite met het vinden van een bewezen en betrouwbaar beveiligingstool die aan hun specifieke behoeften voldoet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR Contact:
Brigitte Foll, Marketing Communications Director
Inside Secure
communication@insidesecure.com

Contacts

PR Contact:
Brigitte Foll, Marketing Communications Director
Inside Secure
communication@insidesecure.com