Glennmont breekt hard-cap-doelstelling voor het Clean Energy Fund III en haalt van 850 miljoen euro op

LONDEN--()--Glennmont Partners heeft met succes 850 miljoen euro opgehaald bij de definitieve afsluiting van zijn derde fonds voor investeringen in schone energie-infrastructuurprojecten in Europa. Het is het grootste bedrag dat ooit is opgehaald voor een fonds voor alleen groene energie met een Europees mandaat. De overrealisatie van de doelstelling voor fonds III (oorspronkelijk 600 miljoen euro) werd bereikt vanwege de grote belangstelling van investeerders voor duurzame thema’s en vanwege het aantoonbare succes bij investeringen, operaties en desinvestering van de activa in de fondsen I en II.

Glennmont, gevestigd in Londen, is ‘s werelds grootste fondsbeheerder die zich uitsluitend richt op investeringen in schone energie-infrastructuur met activa van ruim 2 miljard euro momenteel onder beheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Harry Padfield
07896140920

Contacts

Harry Padfield
07896140920