Jegyzésre kerül az OKEx-en az USDK, az OKLink és a Prime Trust által kibocsátott, ERC-20 alapú, USA dollárhoz kötött stabil kriptopénz

Compliant stablecoin USDK is now listed on OKEx fiat-to-token (C2C) and spot market (Graphic: Business Wire)

VALLETTA, Málta--()--A világ egyik vezető kriptovaluta tőzsdéje, az OKEx ma bejelentette, hogy jegyezni fogja az USA dollárhoz kötött stabil kriptovalutát, az USDK-t, amelyet a Prime Trust és az OKEx stratégiai partnere, az OKLink közösen bocsátott ki. Az új stablecoin az OKEx fogyasztók közti közvetlen (C2C) fiatvaluta-token kereskedésre szolgáló platformján kerül jegyzésre hat hagyományos (fiat) devizapárral: - CNY (kínai renminbi), VND (vietnámi dong), GBP (angol font), RUB (orosz rubel), EUR (euro) és TRY (török líra), valamint az azonnali (spot) kereskedési platformon is az alábbi 11 párral:

· BTC/USDK · ETC/USDK · TRX/USDK

· LTC/USDK · BCH/USDK · BSV/USDK

· ETH/USDK · EOS/USDK · USDT/USDK

· OKB/USDK · XRP/USDK

Az USDK egy ERC-20 alapú stablecoin, amelyet egy blokklánc technológiai vállalat, az OKLink, és egy, az USA-ban bejegyzett vagyonkezelő vállalat, a Prime Trust közösen fejlesztett ki. Minden egyes USDK mögött a Prime Trust speciális számláján (Special Account) lévő 1 USD áll. Az USDK és az USD közti garantált, 1:1 átváltási árfolyamnak köszönhetően a kriptopénz monetáris értéke 100%-ban biztosított. Ugyanakkor egy könyvvizsgáló cég havi gyakorisággal jelentéseket fog készíteni az USDK-ról a nagyközönség számára való maximális átláthatóság biztosítása érdekében.

A tőzsdei jegyzés elérésének megünneplésére az OKEx és az OKLink közös, 2 napos kampányt indít, melynek keretében 1%-os átváltási kedvezményt kínálnak kizárólag az OKEx felhasználói számára. A promóciós időszakban a felhasználók kedvezményes, 1 : 1,01 átváltási árfolyamon válthatják át az USDT-t USDK-ra.

"Nagyon örülünk az USDK jegyzésének. Az új, stabil kriptovalutának köszönhetően ismét egy lépéssel közelebb jutottunk ahhoz, hogy létrejöjjön egy új, blokkláncalapú gazdaság, és a közvetítők kiiktatása révén a pénzügyi ágazatban is megvalósulhasson az inkluzivitás" - fejtette ki Andy Cheung, az OKEx operatív vezetője. "Tisztában vagyunk azzal, hogy egy harmadik fél által végzett könyvvizsgálat és ellenőrzés számos addicionális feladatot ró ránk. Egy újabb, ERC-20-alapú stablecoin elindításával azonban reményeink szerint olyan biztonságos és megbízható kereskedést tehetünk lehetővé, amelynek esetében garantált a magas szintű transzparencia és a rendszeres időközönként végzett könyvvizsgálói ellenőrzés, és nagy várakozással tekintünk az USDK-nak az OKEx ökoszisztémájának fokozottabb mértékben decentralizált alkalmazásaiba való jövőbeli bevonása elé."

További információk az USDK-ról - https://www.oklink.com/

VÉGE

Amit az OKExről tudni kell…

Az OKEx a világ egyik vezető digitáliseszköz-tőzsdéje, amelynek székhelye Máltán található. A tőzsde átfogó digitáliseszköz-kereskedési szolgáltatásokat nyújt, ideértve a tokenkereskedelmet, a határidős ügyleteket, a lejárat nélküli (örökös) csereügyleteket (perpetual swap) és az indexkövetést a globális tőzsdei kereskedők számára blokklánc technológia alkalmazásával. A tőzsde jelenleg több mint 400 tokennel és határidős devizapárral való kereskedést kínál, lehetővé téve a befektetőknek, hogy a számukra legoptimálisabb stratégiát alakítsák ki. A platform, amely több mint 200 országból és régióból több millió ügyfelet szolgál ki, biztonságos, megbízható és stabil kereskedési környezetet biztosít a digitáliseszköz-kereskedéshez.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kapcsolat:
Jennifer Chow