Sintavia kondigt joint venture aan met Howco Group

Nieuw bedrijf zal zich richten op de productie van additieven voor olie- en gastoepassingen

Brian Neff, Sintavia's Founder and CEO and David Preston, Executive Vice President at Howco Group, sign a term sheet to form a joint venture in support of the development of additive manufacturing within the Oil & Gas industry. (Photo: Business Wire)

HOLLYWOOD, Fla.--()--Sintavia, LLC, de belangrijke Tier One fabrikant van het metaaladditief voor de luchtvaart- en defensiesector, kondigde vandaag aan dat het een tijdpad heeft uitgestippeld om een gemeenschappelijke onderneming met Howco Group te vormen, teneinde de ontwikkeling van additieve productie binnen de olie- en gasindustrie te steunen. De joint venture gaat vallen onder de naam Howco Group en worden ondergebracht bij het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor van Howco in Houston, Texas. Verwacht wordt dat de joint venture later dit jaar met haar activiteiten zal beginnen.

“Veel van de eigen additievenproductieprocessen die Sintavia heeft ontwikkeld voor de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie zijn ook van toepassing op de olie- en gasindustrie”, aldus Brian Neff, voorzitter en Chief Executive Officer van Sintavia.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carolyn N. Allan, +1 954.474.7800
Sintavia
Director of Marketing & Strategic Sales

Contacts

Carolyn N. Allan, +1 954.474.7800
Sintavia
Director of Marketing & Strategic Sales