Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. maakt resultaten bekend van het tweede kwartaal voor het boekjaar 2019

LONDON--()--De resultaten over het tweede kwartaal van het boekjaar (lopende tot 30 september 2019) voor Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. ( gelieerd aan Young’s Seafood Limited) zullen beschikbaar zijn op onze Investor Relations website op 21 mei 2019. De oproep voor beleggers voor de resultaten van het tweede kwartaal voor het boekjaar 2019, die bij deze informatie hoort, zal naar verwachting op 21 mei 2019 om 13.00 uur BST plaatsvinden. Het tweede kwartaal bestrijkt het kwartaal tot en met 30 maart 2019; het einde van het boekjaar van Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. is 30 september 2019.

Voor meer informatie:

Als u een belegger of een potentiële belegger bent in de 8¼%/ 9% Senior PIK Notes van Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. met vervaldatum 2019, en u wenst toegang te krijgen tot deze informatie, gelieve uw interesse te registreren op onze Investor Relations website: https://youngsseafood.co.uk/investors/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Young’s Seafood:
Nicholas Donnelly
Communications Manager
nicholas.donnelly@youngsseafood.co.uk

Contacts

Young’s Seafood:
Nicholas Donnelly
Communications Manager
nicholas.donnelly@youngsseafood.co.uk