ExaGrid ‘finalist’ in 2019 Storage Awards – The Storries XVI

Onderneming ontvangt nominatie in zes categorieën

MARLBOROUGH, Mass.--()--ExaGrid®, een toonaangevende leverancier van intelligente hypergeconvergeerde opslag voor back-up, kondigde vandaag aan dat het in zes categorieën is genomineerd voor de jaarlijkse prijsuitreiking van Storage Magazine The Storries XVI. ExaGrid is een finalist geworden voor Enterprise Backup Hardware Product of the Year, Storage Innovators of the Year, Hyper-convergence Vendor of the Year, Storage Performance Optimisation Product of the Year, Storage Product of the Year en Storage Company of the Year. De stemming die de winnaar in elke categorie bepaalt is nu aan de gang en sluit op 3 juni. De resultaten zullen bekend worden gemaakt tijdens de ceremonieavond in Londen op 13 juni.

ExaGrid’s EX Series back-up opslagapparatuur met data-deduplicatie is genomineerd in drie categorieën. Een van ExaGrid’s belangrijkste architectonische onderscheidende kenmerken is de unieke landingszone die de meest recente back-ups in hun volledige ongecompliceerde vorm opslaat voor herstel, recovery en VM boot performance.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stacey Foster
ExaGrid
sfoster@exagrid.com
508-898-2872 x0248

Contacts

Stacey Foster
ExaGrid
sfoster@exagrid.com
508-898-2872 x0248