Ascend kondigt vooruitgang aan met betrekking tot de uitbreiding van Adiponitrile (ADN)

Ascend's Decatur, Alabama, facility has seen 90 kt expansion in its ADN capacity over the past 18 months and will see an additional 180 kt by 2022. (Photo: Business Wire)

HOUSTON--()--Ascend Performance Materials, de grootste volledig geïntegreerde producent ter wereld van polyamide 6,6 hars (PA66), kondigde vandaag aan dat het een vergunningsaanvraag heeft ingediend bij het departement van Milieubeheer van de staat Alabama voor een extra capaciteit van 90 kiloton (kt) adiponitril (ADN) voor de fabriek van de onderneming in Decatur, Alabama,. Ascend verwacht tegen het einde van het derde kwartaal de goedkeuring voor de vergunning te ontvangen.

In de afgelopen 18 maanden heeft Ascend de ADN-capaciteit met 90 kt uitgebreid met behulp van zijn aanpasbare, kostenefficiënte technologie. Het nieuwe uitbreidingsproject is de eerste helft van de 180 kt van ADN die het bedrijf in mei 2018 aankondigde.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alison Jahn, 713-210-9809
ajahn@ascendmaterials.com

Contacts

Alison Jahn, 713-210-9809
ajahn@ascendmaterials.com